Derrota contundent de l'Auto Net & Oil Boet a Mollet

Els conjunt taronja perd 93-79 a la pista del tercer classificat i s'allunya de la possibilitat de jugar les fases d'ascens

Mataró BoetL’auto Net & Oil Boet Mataró va perdre 93-79 a la pista del Mollet, un rival directe per l’ascens que escala fins a la tercera posició i allunya els mataronins del somni de jugar les fases d’ascens. Els mataronins van fer un molt bon inici de partit i van arribar a guanyar de set punts (4-11), però en els darrers minuts els locals, amb un joc interior molt poderós, van capgirar el marcador (24-13).

En el segon quart els taronges ho van intentar, però es van perdre massa pilotes i el Mollet va trobar moltes facilitats per tenir el matx encarrilat al descans (45-25). No va ser fins a l’últim quart que el Boet va poder retallar diferències, però en cap moment va posar la por al cos a un Mollet que es va mostrar molt sòlid.

CB MOLLET - AE BOET MATARÓ 93-79

BOET: Carles Canals (11), Joan Carceller (9), Albert Llanos (9), Marc Hermoso (25), Joan Navarro cinc inicial; Victor Moran, Quim Franch, Marc Rubio (25), Juan Carlos Vaca, David Rodríguez.
MARCADOR: 24-13, 45-25, 65-46, 93-79