El Platges guanya el derbi davant l'Argentona

El conjunt mataroní quan només resten dues jornades per acabar la lliga depèn d'ell mateix per mantenir la categoria

Mataró-MinguellaDesprés de perdre el derbi mataroní a casa davant l’Auto Net & Oil Boet Mataró, el Platges de Mataró va reaccionar de la millor manera possible, i dissabte passat va guanyar 68-76 a la pista del CB Argentona, segon classificat de la categoria. Els mataronins es van emportar la victòria en un derbi maresmenc que va estar molt igualat durant tot el partit i que es va decidir en el tram final on l’equip entrenat per Jordi Ventura va estar molt més encertat.

Després d’aquesta victòria a la pista del segon classificat, el conjunt mataroní escala un lloc a la classificació i continua una victòria per sobre dels llocs de promoció de descens. Quan només resten dues jornades per acabar la lliga regular, el Platges de Mataró depèn d’ell mateix per mantenir jugar la categoria i no haver de jugar la promoció com la temporada passada. 

Queden dues finals

Aquesta setmana l’equip té una sortida complicada a la pista del Mollet, un dels equips que s’està jugant la possibilitat de jugar les fases d’ascens, mentre que a la darrera jornada de lliga rebrà a casa el Sant Fruitós del Bages, un equip que jugarà la promoció de descens, però que en el darrer partit podria lluitar per evitar una de les dues places de descens directe.

El conjunt argentoní, després d’aquesta derrota, s’ha quedat pràcticament sense opcions de poder acabar la lliga en primera posició i ara haurà de guanyar els dos partits que queden per assegurar-se la segona plaça i jugar la primera eliminatòria de les fases d’ascens amb un rival més assequible i amb el factor pista a favor.