L’Auto Net & Oil Boet Mataró no pot amb el líder

El conjunt mataroní va perdre a casa 79-85 davant el Sant Andreu Natzaret de Badalona

Boet-Badalona

El Boet Mataró no va poder continuar amb la seva ratxa de victòries i dissabte passat va perdre a casa 79-85 davant el Sant Andreu Natzaret de Badalona, líder del grup 1 de Copa Catalunya. Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní baixa fins a la setena plaça, però amb les mateixes victòries que el Salt que és quart, i jugaria la fase d’ascens.

El matx va ser molt intensa i disputat durant els quaranta minuts de joc. Els taronges van portar la iniciativa en els primers minuts, però els badalonins van reaccionar i van marxar al descans amb 11 punts d’avantatge. Però el Boet és molt Boet i, empès pel seu públic, va imposar el seu ritme en el tercer quart i va capgirar la situació arribant al darrer quart un punt per sobre.

Semblava que l’Auto Net & Oil Boet Mataró tornaria a guanyar un partit després d’una remuntada, però aquest cop no va ser així. En els darrers deu minuts de partit la precipitació en el tir i alguna errades arbitrals, van fer que el líder s’imposés 79-85 i marxés de Mataró amb la victòria.

AUTO NET & OIL BOET - SANT ANDREU 79-85

BOET: Carles Canals (10), Albert Llanos (15), Marc Rubio (26), Joan Navarro (9), Joan Carceller (2) cinc inicial; Marc Hermoso (10), Quim Franch (5), Juan Carlos Vaca (2), David Rodríguez.