El Platges de Mataró supera el cuer

El conjunt entrenat per Jordi Ventura va guanyar 76-65 el Sant Narcís

mataro-CuerEl Platges de Mataró va superar amb més dificultats de les esperades 76-65 l’equip gironí del Sant Narcís, el cuer de la categoria, que fins ara només ha estat capaç de sumar sis victòries. Els gironins que ja van sorprendre els grocs a la primera volta, van jugar sense pressió i van posar les coses complicades fins ben entrat el tercer quart, quan el Platges amb un parcial de 13-0 va encarrilar el triomf.

mataro-Cuer

El primer quart no va tenir un dominador clar i després que el Platges agafés un petit avantatge de tres punts, els gironins, en els darrers instants, van capgirar el marcador (16-17). En el segon període el partit es va trencar, tots dos equips van apostar per practicar un joc alegre amb ràpids contraatacs i aquí el conjunt mataroní en va sortir vencedor, marxant al descans guanyant 32-28.

mataro-Cuer

A l’inici del tercer quart l’equip gironí encara resistia les envestides d’un Platges que va encarrilar la victòria amb un parcial de 13-0 (56-43). Ja en el tercer quart el conjunt mataroní va saber mantenir la diferència i va assolir una victòria important que el col·loca a les portes de sortir de les places de promoció de descens.

PLATGES MATARÓ - SANT NARCÍS 76-65

PLATGES: Rafa Prats, Nacho Ariño (19), David Romero (22), Marc Forcada (10), Ferran Tardio (9) cinc inicial; Paco Hernandez (4), Jordi Serra (4), Sergi Ventura (6), Marc Coll (2).
MARCADOR: 16-17, 32-28, 56-45, 76-65.