Triomf contundent de l'Auto Net & Oil Boet

El conjunt mataroní guanya 80-58 el Sant Adrià, un rival directe per la permanència

mataro-sant adriàImportant i contundent victòria final de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que aquest cop va derrotar 80-58 el Sant Adrià, un rival directe per la permanència. Els mataronins van sortir molt forts i al final del primer quart ja dominaven l’electrònic amb un avantatge de 12 punts que van saber gestionar al llarg del partit. No per això va ser un partit fàcil. El conjunt visitant va demostrar ser un bon conjunt amb moltes alternatives, i ara amb la recent incorporació del veterà base ex-ACB Iván Corrales són un rival molt perillós.

mataro-sant adrià

Marc Rubio va ser el màxim anotador del conjunt taronja i amb una ratxa de quatre triples gairebé consecutius va evitar que el Sant Adrià s’acostés en el marcador. Joan Navarro, per altra banda, va fer un partit de feina bruta, treballant a la pintura, amb bon joc sense pilota i bregant amb pivots visitants. Destacar també Joan Carceller amb la seva particular lluita sota de les cistelles i amb accions ofensives de gran talent, Carles Canals amb la seva habitual lliçó de direcció de partit i Marc Hermoso que amb 22 punts va tornar a fer un excel·lent partit, com ens té acostumats en les darreres setmanes.

mataro-sant adrià

Després d’aquesta victòria, el conjunt mataroní ocupa la novena plaça, amb 12 victòries els taronges estan a només un triomf de la tercera plaça, però a la vegada només estan una victòria per sobre dels llocs de promoció de descens. I és que aquesta temporada la Copa Catalunya està més igualada i competida que mai.

BOET MATARÓ - SANT ADRIÀ 80-58

BOET: Carles Canals (4), Marc Hermoso (22), Marc Rubio (26), Joan Carceller (12), Joan Navarro (5) cinc inicial; Jordi Belzunces, Albert Puig (1), Juan Carlos Vaca (3), Albert Llanos (4), David Rodríguez (3).