Segona victòria consecutiva de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní guanya amb autoritat 55-90 a la pista del Sant Fruitós, un rival directe per la permanència

Boet MataróSegon triomf consecutiu del sènior masculí de l’Auto Net & Oil Boet Mataró, que aquesta setmana va guanyar 55-90 a la pista del Sant Fruitós del Bages, un dels equips que com els mataronins lluiten per mantenir la categoria. Després d’aquesta victòria el Boet escala fins a la setena posició amb un balanç d’11 victòries i 10 derrotes, mentre que el Sant Fruitós es queda encallat a la part baixa de la taula amb només 7 victòries. Després d'un inici d'any complicat, l'equip entrenat per Alberto Peña està recuperant sensacions i comença a ser l'equip temible del final de la primera volta.

Ara, aquesta setmana, els taronges jugaran a casa davant el Sant Adrià, un altre equip de la zona baixa necessitat de victòries. El triomf és de vital importància, ja que si guanyen, els mataronins s’allunyaran dels llocs de fase de permanència i deixaran una mica tocat un rival directe que es quedaria a cinc victòries dels mataronins.

CLASSIFICACIÓ: Natzaret 35; Salt i Mollet 34; Arenys i Argentona 33; Artés, BOET MATARÓ i Terrassa 32; Vic, Masnou, PLATGES MATARÓ i Minguella 31; Sant Adrià 29; Sant Fruitós i Prat 27; Sant Narcís 26.