Dos fitxatges de luxe del femení del Platges

El conjunt mataroní es fa amb els serveis de les nord- americanes Gianna Woods i Shanon Novosel

Gianna Woods i Shanon NovoselLa setmana passada el femení del Platges de Mataró va presentar dues noves incorporacions per afrontar amb garanties la segona fase de Copa Catalunya on l’equip buscarà la permanència. Els dos fitxatges de l’equip són Gianna Woods i Shanon Novosel, dues jugadores nord-americanes de 23 i 26 anys respectivament.

La Gianna Woods és una jugadora molt versàtil que pot jugar en diferents posicions exteriors, però que pel seu físic i envergadura també pot ajudar en el joc interior de l’equip. Woods arriba a Catalunya després de jugar a la lliga professional americana amb l’equip dels Jaguars de Los Angeles. La Shanon Novosel és una pivot que arriba per reforçar el joc interior i per ser un referent defensiu i ofensiu de l’equip, a més ja té experiència a la categoria, ja que anteriorment havia jugat amb el CB Viladecans.

Les dues jugadores nord-americanes s’han decantat per jugar amb el Platges de Mataró per la seva proximitat amb Barcelona i amb l’objectiu de donar-se a conèixer i fer el salt a les categories professionals del bàsquet estatal.

Debut amb derrota

Tres dies després de fitxar pel conjunt mataroní, totes dues van debutar amb l’equip en el primer partit de la segona fase de la Copa Catalunya a la pista del Reus Ploms, matx que va acabar amb derrota de les mataronines 66-61. Novosel va entrar en el quintet inicial i va jugar 28 minuts anotant 13 punts i capturant 3 rebots, mentre que Woods va jugar quatre minuts i no va poder encistellar l’únic tir que va intentar. Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní està a la cua de la classificació del grup de permanència de Copa Catalunya.

Presentació Gianna Woods i Shanon Novosel