L’Auto Net & Oil guanya el derbi davant l’Argentona

Tot i patir moltes baixes, el Boet Mataró va derrotar un rival que no es va rendir mai

Boet-ArgentonaTot i patir fins a cinc baixes, moltes d’elles d’homes importants, l’Auto Net & Oil Boet Mataró va derrotar a casa 80-75 un combatiu CB Argentona, aconseguint d’aquesta manera la segona victòria del 2014. Malgrat el triomf, el conjunt taronja continua ocupant lloc de fase de promoció de descens.

La primera part va ser molt igualada, primer van colpejar els mataronins que van agafar un petit avantatge de sis punts, fruit d’una bona defensa i a les posteriors ràpides transicions en atac. Però a mesura que van passar els minuts l’Argentona va eixugar la diferència. Al final del primer temps el Boet guanyava només d’un punt i el matx estava obert.

Boet-Argentona

A la segona part els mataronins, amb tres triples consecutius, van agafar un bon coixí davant un Argentona que no va saber aturar els canvis en atac introduïts al descans pel tècnic mataroní. El Boet Mataró anotava de fora, mentre que els visitants es mantenien en el partit gràcies als punts del seu joc interior. Al final del tercer quart els locals guanyaven de set punts.

La direcció de Canals torna a decantar el matx

El darrer quart va començar amb dos nous triples taronges que semblava que encarrilarien la victòria, però Vaca i Navarro van caure lesionats i els de casa es van quedar sota mínims amb només un home de banqueta. Això ho va aprofitar l’Argentona per retallar diferències i posar emoció en el tram final de partit. Però el Boet, gràcies a la direcció del seu base Carles Canals, va saber refredar el partit i emportar-se la victòria per cinc punts de diferència (80-75).

BOET MATARÓ - ARGENTONA 80-75

BOET: Carles Canals (16), Joan Carceller (8), Marc Hermoso (23), Marc Rubio (11), Joan Navarro (13) cinc inicial; Victor Moran, Juan Carlos Vaca (6), Albert Llanos (3).
ARGENTONA: Solans (14), Seidi (16), González (8), Pou (3), Edu Pau, Casabella (10), Gómez (18), Pascual (4), Lozano (2).