El Platges de Mataró passa per sobre del Prat

El conjunt mataroní supera un rival directe i després de moltes setmanes surt dels llocs de promoció de descens

Mataro-el pratEl Platges de Mataró va donar tot un recital de bàsquet ofensiu i va guanyar 95-56 el Prat, un rival directe per la permanència que després d’aquesta derrota queda molt tocat. Amb aquest triomf el conjunt mataroní surt dels llocs de promoció de descens, tot i que té les mateixes victòries que Boet i Minguella que ara mateix jugarien les fases de permanència.

El matx va començar amb un Prat molt inspirat que semblava que venia a donar guerra, però a mida que van anar passant els minuts la superioritat mataronina va anar esclafant l’equip visitant. Al final del primer quart el Platges guanyava 24-15 i al final del segon quart, després d’un parcial de 30-11, el conjunt mataroní tenia la victòria encarrilada al descans (54-26).

Mataro-el prat

A la represa l’equip dirigit per Jordi Ventura no va donar opcions de remuntada als visitants que només van poder anotar 30 punts en els dos darrers quarts. Un cop més la defensa groga va brillar, però aquest cop el treball defensiu va venir acompanyat d’un gran encert en atac que va fer que el Platges anotés 95 punts. El resultat final de 95-56 mostra clarament la diferència que hi va haver entre els dos equips, amb un Platges que cada setmana que passa està millor i no té res a veure amb l’equip de la primera volta.

PLATGES MATARÓ - CB PRAT 95-56

PLATGES: Rafa Prats (11), Nacho Ariño (18), David Romero (12), Marc Forcada (11), Ferran Tardio (13) cinc inicial; Paco Hernandez (4), Jordi Serra (8), Sergi Ventura (9), Carles Gómez (7), Jordi Sànchez (2), Guillem Garcia.
MARCADOR: 24-15, 54,26, 74-41, 95-56.