El femení del Platges acaba la Primera Fase amb derrota

El conjunt mataroní perd 51-61 davant l’Arenys i ara jugarà la Fase de Permanència de Copa Catalunya

Mataro-ArenysEl femení del Platges va perdre el darrer partit de la Primera Fase de Copa Catalunya 51-61 davant l’Arenys Bàsquet, un rival directe per la permanència. Després d’un bon inici de segona volta, el conjunt mataroní ha anat de més a menys i encara no coneix la victòria en aquest 2014. Ara, el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, començarà la Segona Fase de Copa Catalunya on les mataronines intentaran evitar les dues darreres places de descens.

El grup estarà format per Reus Ploms, Bencriada, Gramenet, Geieg i Grup Barna del grup 1 i Platges, Arenys, Lleida, Cornellà i Terrassa del grup 2. Les mataronines només s’enfrontaran a doble partit amb els equips que provenen del grup 1 i arriben amb les victòries que han aconseguit en aquesta primera fase davant els equips que, com elles, juguen aquesta segona fase de permanència.

Mataro-Arenys

Pel que fa el partit davant l’Arenys, hem de dir que l’equip groc sempre va anar a remolc davant un Arenys que va fer una molt bona primera part i que ja guanyava de 16 punts al descans (20-36). A la segona part les mataronines ho van intentar, però la diferència en el marcador era massa gran i la remuntada va ser inviable.

PLATGES MATARÓ - ARENYS BÀSQUET 51-61

PLATGES: Verònica Alonso (14), Cristina López (14), Teresa Gómez (4), Marta Jou (4), Sara Rodríguez cinc inicial; Marta Garzas (5), Alejandra Ruiz, Judit Viñuela (6).
ARENYS: Carla Gibert (10), Cristina Conejos (9), Mariel López (5), De Miguel (9), Casarramona (10), Laura Caballero (2), Nuria Giménez (9), Maria Barbena (3), Anna Arola (4), Mar Lamadrid.
MARCADOR: 8-14, 20-36, 31-45, 51-61.