El Platges perd el derbi davant el CB Masnou

El conjunt mataroní cau 66-61 i veu trencada la seva ratxa de victòries

Mataro-MolletDesprés de sumar cinc victòries consecutives i no conèixer la derrota en aquest 2014, el Platges de Mataró va perdre 66-61 el derbi comarcal davant el Masnou i veu trencada la seva ratxa de victòries. La derrota no hauria de trencar la progressió ascendent de l’equip entrenat per Jordi Ventura que, tot i perdre, es troba a una sola victòria dels llocs de permanència.

El partit va començar força igualat i el primer quart va acabar amb un ajustat 15 a 14 a favor dels de casa. Amb els dos equips molt erràtics des de la línia de tres, el partit es va decidir sota els taulells i aquí el Masnou va ser molt superior. Els locals van capturar 45 rebots, 22 més que el Platges que a més va concedir 16 rebots ofensius. Massa facilitats per a un Masnou que al final del segon quart ja guanyava de set punts (31-24).

En el tercer quart els locals, amb un parcial de 23-14, va encarrilar la victòria davant un Platges que va estar tou en defensa i molt desencertat en atac. Tot i això, el conjunt de Jordi Ventura va reaccionar en el darrer quart, gràcies a la defensa, i va posar la por al cos a l’equip local, però el desavantatge era massa gran i al final no es va poder culminar la remuntada.

Aquesta setmana el conjunt groc rebrà la visita del Prat, un rival directe per la permanència en un matx on només val la victòria.

CB MASNOU - PLATGES MATARÓ 66-61

PLATGES: Rafa Prats (4), Ignasi Ariño (10), David Romero (23), Marc Forcada (6), Ferran Tardio (4) cinc inicial; Paco Hernàndez (9), Sergi Ventura (5), Carles Gómez.
MARCADOR: 15-14, 31-24, 54-38, 66-61.