L’Auto Net & Oil es retroba amb la victòria

El Boet Mataró suma el primer triomf del 2014 després de derrotar el Vic 96-86

Boet-Vic

L’Auto Net & Oil Boet Mataró va trencar la ratxa de derrotes d’aquest 2014 guanyant a casa 96-86 el Vic, un dels equips de la zona alta de la taula. Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní abandona els llocs de promoció de descens.

Els mataronins van haver de treballar de valent per emportar-se la victòria. El matx va començar amb tres triples consecutius de David Rodríguez que posaven per davant als de casa, però el Vic a mida que van anar passant els minuts, va demostrar les seves credencials i va donar la volta al marcador marxant al descans guanyant de 12 punts.

Boet-Vic

A la represa el matx va canviar radicalment, ja que el Boet, gràcies a la direcció de Canals i als punts d’Hermoso, Rodríguez i Rubio, va aconseguir un parcial de 26-14 en el tercer període, que feia que s’arribés al darrer quart amb empat en el marcador. En els deu darrers minuts de joc el Boet va ser infinitament superior al Vic, els de la capital de l’Osona es van veure desbordats per l’encert des de la línia de tres dels taronges que amb quatre triples consecutius van encarrilar la victòria.

BOET MATARÓ - CB VIC 96-86

BOET: Carles Canals (18), David Rodríguez (21), Marc Hermoso (12), Joan Carceller (18), Quim Franch (13) cinc inicial; Marc Rubio (12), Jordi Belzunces, Joan Navarro (2), Joan Carmona, Albert Llanos.