L’Auto Net & Oil Boet cau en llocs de promoció de descens

L’equip taronja, molt minvat per les lesions, fa una pèssima primera part i acaba perdent clarament 89 a 79 davant l’Artés

Boet-Salt

Nova derrota de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que encara no coneix la victòria aquest 2014 i que fa caure l’equip en llocs de promoció de descens. Els mataronins, que arribaven al matx amb moltes baixes i amb molts jugadors tocats, van perdre 89-70 davant un Artés que ja tenia el partit encarrilar al descans quan guanyava 60-35.

Durant la primera part la defensa mataronina no va existir, hem de dir que l’atac local és el millor de la lliga, però igualment 60 punts en dos quarts són molts punts encaixats per a un equip que aspira a guanyar un partit. A més, l’equip taronja va estar molt espès en el primer quart en atac i això ho van aprofitar els de casa per agafar un avantatge que ja seria insalvable (27-12), i que encara es faria més gran al final del segon quart (60-35).

A la segona part els de casa van afluixar i el Boet, gràcies als punts de Canals i Hermoso, va poder maquillar una mica el resultat final. Després d’aquesta derrota els mataronins cauen en llocs de promoció de descens i hauran de reaccionar per trencar aquesta ratxa de derrotes que porten. La primera ocasió per retrobar-se amb la victòria serà aquest dissabte a casa davant el Vic.

CB ARTÉS - AE BOET MATARÓ 89-70

BOET: Carles Canals (15), Joan Navarro (3), Quim Franch ( 12), Marc Hermoso (18), Juan Carlos Vaca (3) cinc inicial; Jordi Belzunces, Albert Puig (3), Joan Carmona (7), Albert Llanos (9), Joan Carceller.
MARCADOR: 27-12, 60-35, 72-54, 89-70.