Derrota inesperada del femení del Platges

El conjunt mataroní perd 59 a 49 a la pista del Terrassa, un dels cuers de la categoria

Mataro-TerrassaTercera derrota consecutiva del femení del Platges que aquesta setmana va perdre contra tot pronòstic 59-49 a la pista del Terrassa, un dels cuers de la categoria. Les mataronines van estar molt erràtiques des de la línia de tres i aquesta manca d’encert en els darrers minuts és el que va condemnar a l’equip d’Adrià Castejon.

Durant la primera part la igualtat va ser màxima, el primer quart va acabar amb un ajustat 13 a 14 i al descans el marcador era d’empat a 28. En el tercer quart el matx ja es va començar a decantar a favor de les de casa que van agafar un petit avantatge de sis punts (42-36). Però restaven 10 minuts i el Platges estava prou capacitat per capgirar la situació, però la manca d’encert de cara a cistella va fer inviable tota reacció groga i el Terrassa va acabar guanyant amb comoditat.

TERRASSA - PLATGES MATARÓ 59-49

PLATGES: Veronica Alonso (10), Marta Jou (4), Cristina López (9), Sara Rodríguez (2), Teresa Gomez (18) cinc inicial; Esther Murat (2), Marta Garzas (4), Alejandra Ruiz.
MARCADOR: 13-14, 28-28, 42-36, 59-49.