L’Auto Net & Oil Boet Mataró comença la segona volta amb derrota

El conjunt mataroní va perdre a casa 75 a 93 davant el Salt

Boet-SaltL’Auto Net & Oil Boet Mataró va començar la segona volta del campionat perdent a casa 75 a 93 davant el Salt, un dels equips que lluita per jugar les fases d’ascens a Lliga EBA. Els visitants van demostrar en tot moment perquè són una de les millors defenses de la lliga i van frenar en sec a l’atac mataroní. A més els gironins van estar molt encertats des de la línia de tres i això els va permetre marxar en el marcador ben aviat.

Boet-Salt

Tot i això, el Boet tot i no oferir la seva millor versió i patir encara diverses baixes per lesió va seguir viu fins al final i va aconseguir arribar al darrer quart del partit només quatre punts per sota. En el quart període el Salt va sentenciar el partit des de la línia de tres davant un Boet que va arribar als minuts finals sense forces per intentar la remuntada.  Després de 16 jornades l’equip mataroní té un balanç de 8 victòries i 8 derrotes que el deixa situat a mitja taula.

BOET MATARÓ - CN SALT 75-93

BOET: Carles Canals (12), Joan Carceller (24),  Quim Franch (6), Joan Navarro (10), Marc Hermoso (5) cinc inicial; Victor Moran (5), Jordi Belzunces (2), Albert Puig (3), Joan Carmona, Albert Llanos (8), David Rodríguez.