L’Auto Net & Oil Boet Mataró perd 86-98 a la pròrroga davant El Masnou

El conjunt taronja cau derrotat en el derbi maresmenc després de remuntar una desavantatge de 19 punts i forçar la pròrroga amb un triple sota la botzina

Ba Boet-Masnou

Segon partit del 2014 i segona derrota de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que va perdre  a casa 86-98 davant El Masnou. Els mataronins van caure en el derbi comarcal de la darrera jornada de la primera volta de Copa Catalunya en un partit que no es va resoldre fins a la pròrroga i on el Boet va fer una remuntada èpica a la segona part que al final es va quedar sense premi.

Mala primera part del conjunt taronja dirigit per Alberto Peña que es va veure superat en tot moment per un Masnou que va marxar al descans guanyant de 19 punts. A la segona part els Boet va millorar i gràcies a la direcció de Canals i a la intensitat de Navarro i Franch va retallar diferències i va arribar al darrer quart perdent de catorze punts (44-58).
En el darrer quart el Boet esperonat pel seu públic va seguir picant pedra i escurçant diferències davant un equip visitant que només anotava des de la línia de tir lliure.

Remuntada èpica sense premi

Després de molta lluita i treball el Boet va arribar amb opcions de forçar la pròrroga en el darrer atac. Després d’un temps mort per preparar la jugada, la pilota va arribar a les mans d’Albert Puig que va tirar un triple que va errar, el rebot el va recollir el mateix jugador que va assistir a Carles Canals que des de la cantonada va anotar un triple sota la botzina que forçava la pròrroga (77-77).

En el temps extra els mataronins, que van afrontar el matx amb nombroses baixes, van notar en excés l’esforç fet en la segona part i van veure’s superats clarament per un Masnou molt més fresc i entonat. Amb aquest derrota l’Auto Net & OIl Boet Mataró acaba la primera volta del campionat en desena posició amb 8 victòries i 7 derrotes.

AUTO NET & OIL BOET - EL MASNOU 86-98

BOET: Carles Canals (31), Marc Hermoso (18), Joan Navarro (9), Albert Llanos (11), Joan Carceller (10) cinc inicial; Victor Moran, Jordi Belzunces. Albert Puig, Joan Carmona (2), Quim Franch (5).
MASNOU: Balague (17), Bueno (18), Jimenez (17), M. Balague (13), Enseño (22), Verdu (2), Catalan (8), Jurado, Bullon, Montero (2).