El Platges de Mataró inicia el 2014 amb victòria

El conjunt entrenat per Jordi Ventura derrota 67 a 60 el Mollet, un dels equips de la part alta de la taula

Mataro-Mollet

Bon inici d’any del sènior masculí del Platges de Mataró que va derrotar 67 a 60 el Mollet després de fer una brillant segona part on va anotar 47 punts. L’equip dirigit per Jordi Ventura va superar uns dels equips de la part alta de la taula i comença aquest 2014 escalant un lloc a la classificació després de superar a la taula el Sant Fruitós, justament el proper rival dels grocs.

El matx va començar amb els dos equips molt erràtics en atac i mostrant les típiques carències que es tenen quan es porten quatre setmanes sense jugar. Tot i això els del Vallès van estar una mica més fins i al final del primer quart guanyaven 16-20. En el segon període els mataronins només van ser capaços d’anotar 8 punts i el Mollet ho va aprofitar per marxar al descans onze punts a dalt (20-31).

Però a la segona part el matx va canviar radicalment, el Platges gràcies als punts del seu quintet titular, va començar a veure cistella amb facilitat i en defensa va frenar en sec l’atac visitant. Al final del tercer quart el Platges ja havia capgirat el marcador (43-41), però ara faltava donar l’estocada final. I així va ser. En els darrers deu minuts els mataronins van continuar imposant un ritme elèctric que va acabar amb l’oposició d’un Mollet que ho va intentar, però que va ser incapaç de seguir el ritme d’anotació local.

PLATGES MATARÓ - CB MOLLET 67-60

PLATGES: Rafa Prats (16), Ignasi Ariño (20), David Romero (10), Marc Forcada (15), Ferran Tardio (4) cinc inicial; Jordi Serra (2), Sergi Ventura, Guillem Garcia, Carles Gómez, Marc Coll, Jordi Sanchez.
MARCADOR: 12-16, 20-31, 43-41, 67-60.