El Valls trenca la ratxa del femení del Platges

El conjunt mataroní perd 67 a 57 a la pista de l’equip tarragoní

Mataro-Terrassa

Després de quatre jornades seguides guanyant, aquest cap de setmana passat es va trencar la ratxa de victòries del femení del Platges que va perdre 67 a 57 a la pista del Valls. Les mataronines no van fer un bon primer quart de partit i sempre van anar a remolc d’un equip que mai es va deixar sorprendre.

En el primer període el Valls va ser superior en tots els aspectes i va acabar guanyant 18 a 9. En el segon quart el Platges va millorar i molt en atac, però en defensa l’equip va continuar concedint cistelles a les locals i només es va poder retallar dos punts (37-30).

A la represa el Valls va posar la directa i al final del tercer quart ja guanyava de catorze punts. Tot i que el conjunt mataroní no es va rendir mai, les locals van saber controlar el matx i el Platges va acabar perdent 67 a 57.

VALLS - PLATGES MATARÓ 67-57

PLATGES: Verònica Alonso (12), Alejandra Ruiz (5), Cristina López (11), Anna Serra (8), Teresa Gómez (4) cinc inicial; Cristina Costa (7), Marta Garzas (7), Sara Rodríguez (3),
MARCADOR: 18-9, 37-30, 54-40, 67-57.