Continua la ratxa de victòries de l’Auto Net & Oil

El Boet Mataró s'imposa a la pròrroga 72 a 76 a la pista del Minguella de Badalona i ja porta cinc jornades seguides guanyant

Mataro-El PRatNova victòria de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que aquesta setmana va guanyar a la pròrroga 72-76 a la sempre complicada pista del Minguella de Badalona. Amb aquesta ja són cinc victòries consecutives de l’equip mataroní que ha passat de la cua a la zona noble de la classificació amb les mateixes victòries que equips del potencial del Masnou i del Salt.

Com en les setmanes anteriors el conjunt entrenat per Alberto Peña va sortir molt endollat i va endossar una parcial de 0 a 9 als locals en els primers minuts. Tot i això, els badalonins van reaccionar i a mitjans del segon quart guanyaven de 13 punts (29-16). No es va venir avall el Boet que ràpidament va contestar, i amb un parcial de 2 a 15 empatava el partit abans d’arribar al descans (31-31).

La segona part va ser un constant intercanvi de cistelles amb diverses alternances en el marcador. Els locals van agafar, en el tram final, un petit avantatge de dos punts (67-65), però quan faltaven tres segons pel final Joan Carceller va forçar la pròrroga en anotar dos tirs lliures. En el temps extra els mataronins ràpidament van agafar un petit avantatge que van saber administrar bé per acabar emportant-se la victòria 72 a 76.

MINGUELLA - AUTO NET & OIL BOET 72-76

AE BOET: Cales Canals (19), Joan Carceller (15), Joan Navarro (7), Quim Franch, Marc Hermoso (19) cinc inicial; Victor Moran, Jordi Belzunces, Albert Puig, Charles Udom, Juan Carlos Vaca (5), Albert Llanos (11).