El femení del Platges s’emporta el derbi maresmenc

Les mataronines s'imposen 61 a 66 a l’Arenys i ja porten quatre jornades consecutives guanyant

Mataro-Terrassa

El femení del Platges Mataró va sumar la quarta victòria consecutiva després de guanyar el derbi maresmenc de Copa Catalunya a la pista de l’Arenys Bàsquet 61 a 66. Victòria de mèrit de l’equip entrenat per Adrià Castejón que es va imposar, tot i patir la baixa important de Verònica Alonso. Després d’aquesta victòria l’equip escala fins a la sisena posició i aspira a tot.

El partit va començar molt igualat i al final del primer quart el resultat era d’empat a 15. En el segon període el conjunt mataroní, gràcies a la direcció i als punts de Cristina López, va agafar un petit avantatge i va marxar al descans guanyant de tres punts (31-34).

En el tercer quart es va consumar la victòria mataronina, el Platges va millorar molt en defensa i l’Arenys només va anotar 11 punts. La gran defensa de les grogues va permetre robar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils al contraatac arribant al final del període amb un esperançador 42 a 51. En l’últim quart el conjunt mataroní va saber calmar el partit i aprofitar els onze punts d’avantatge per sumar una nova victòria.

ARENYS BÀSQUET - PLATGES MATARÓ 61-66

ARENYS: De Miguel (15), Carla Gibert (13), Paula Casarramona (10), Núria Giménez (16), Maria Barbena (2) cinc inicial; Maria Aragall, Laura Caballero, Núria Talavera (4), Cristina Conejos (1).
PLATGES: Anna Serra (11), Cristina López (21), Alejandra Ruiz (6), Marta Garzas (11), Teresa Gómez (4) cinc inicial; Cristina Costa (5), Sara Rodríguez (8), Marta Jou, Judith Viñuela.
MARCADOR: 15-15, 31-34, 42-51, 61-66.