Tercera victòria consecutiva del femení del Platges de Mataró

L’equip entrenat per Adrià Castejón guanya el CB Cornellà 56 a 52

Mataro-TerrassaTercera victòria consecutiva, i quarta de la temporada, del femení del Platges de Mataró que abandona la zona baixa de la classificació i s’acosta als primers llocs. El conjunt mataroní va superar el Cornellà en un partit que va tenir moltes alternances i que no es va decidir fins el tram final.

Mataro-Terrassa

Després d’un primer quart de domini groc que va acabar 14 a 7, les visitants van reaccionar i, amb una gran defensa, van empatar el partit abans del descans. A la represa les noies d’Adrià Castejón van tornar a prendre la iniciativa en el joc i van agafar un petit avantatge de 6 punts per afrontar el darrer quart.

En l’últim període el Platges va saber mantenir l’avantatge de quatre punts que va agafar ben entrat el quart i va acabar guanyant 56 a 52. De les files del conjunt mataroní hem de destacar la Teresa Gómez i la Verònica Alonso amb 15 i 19 punts respectivament.

PLATGES MATARÓ - CB CORNELLÀ 56-52

PLATGES: Verònica Alonso (15), Cristina López (7), Alejandra Ruiz (3), Teresa Gómez  (19), Alexia Pérez cinc inicial; Judit Valls (1), Marta Garzas (2), Sara Rodríguez (4), Marta Jou (5)
MARCADOR: 14-7, 22-22, 37-31, 56-52.