El Platges perd a la pista del cuer

El conjunt mataroní va caure derrotat 69 a 67 davant el Sant Narcís de Girona

Basquet

Derrota inesperada del sènior masculí del Platges de Mataró que va perdre 69-67 a la pista del Sant Narcís de Girona, cuer de la categoria i que fins aquesta jornada només havia guanyat un partit. Els mataronins van pagar molt cara la mala primera part que van fer, i tot i que al segon temps van reaccionar, van acabar perdent per una diferència mínima de 2 punts.

El Platges va fer una fluixa primera meitat o només va ser capaç d’anotar 30 punts, per contra els gironins sí que van veure cistella amb facilitat i van marxar al descans guanyant de 15 punts (45-30). A la represa l’equip va reaccionar, sobretot en defensa, deixant anotar només 8 punts als de casa en el tercer quart. Això va fer que els grocs retallessin diferències i arribessin al darrer quart només vuit punts per sota.

En el darrer quart l’equip dirigit per Jordi Ventura va millorar la seves prestacions en atac gràcies als punts del trio format per Ariño, Forcada i Sànchez, però la gran actuació d’aquests tres jugadors no va ser suficient per derrotar a un Sant Narcís que va saber aguantar en els darrers minuts i va acabar guanyant. Després d'aquesta derrota el conjunt mataroní cau a la part baixa de la classificació.

SANT NARCÍS - PLATGES MATARÓ 69 -67

PLATGES: Rafa Prats, Ignasi Ariño (20), Marc Forcada (16), David Romero (6),  Marc Coll cinc inicial; Paco Hernandez (3), Jordi Serra (1), Carles Gómez (4), Jordi Sànchez (17), Ferran Tardio.
MARCADOR: 23-16, 45-30, 53-45, 69-67.