Arriba la primera victòria de la temporada del Boet Mataró

El conjunt taronja guanya el derbi maresmenc davant l’Argentona 62 a 75

Boet Mataró

Cinc jornades de lliga ha esperat l’Auto Net & Oil Boet Mataró per sumar la seva primera victòria de la història a Copa Catalunya. El conjunt mataroní ha aconseguit el primer triomf de la temporada guanyant a domicili el derbi maresmenc davant l’Argentona 62 a 75, derrotant amb comoditat a un equip que havia fet un molt bon inici de campionat.

Després de perdre els dos darrers partits de lliga en els darrers minuts de joc, el Boet Mataró va sortir a la pista convençut que aquest partit no es podia escapar. Els mataronins, amb un joc atractiu en atac i amb una gran defensa, van dominar el matx des del primer minut i ben aviat van marxar en el marcador.

Els locals ho van intentar, però l’equip taronja, entrenat per Albert Peña, es va mantenir serè durant els quaranta minuts de partit, i amb un elevat percentatge d’encert en el tir i amb molta actitud va saber controlar la situació i emportar-se la primera victòria de la temporada. Ara, després d’aquest primer triomf, el Boet Mataró espera obtenir aquesta setmana la seva primera victòria com a local i encadenar una bona ratxa de resultats que li permetin fugir de la zona baixa de la classificació.