El femení del Platges de Mataró perd a Reus

El conjunt mataroní perd 69 a 55 el dia del debut a la banqueta d’Adrià Castejón

Platges de Mataró a la Final Estatal Júnior Femení Mal debut a la banqueta del nou tècnic del Platges de Mataró Adrià Castejón que va veure com el seu equip perdia de forma clara 69 a 55 a la pista del Reus Deportiu. Després de dues jornades de lliga el conjunt mataroní porta una victòria i una derrota.

La derrota mataronina es va consumar a la primera part, en la qual l’equip groc només va ser capaç d’anotar 15 punts. Al descans el resultat era de 31 a 15 favorable a les tarragonines. A la represa el conjunt mataroní va millorar en atac i va retallar diferències, però en el darrer quart les locals gràcies a les cistelles d’Elena Quintana, autora de 27 punts, van sentenciar el matx davant un Platges que a la segona part va donar la seva millor versió.

REUS DEPORTIU - PLATGES MATARÓ 69-55

PLATGES: Teresa Gómez (16), Cristina Costa (11), Sara Rodríguez, Cristina López (15), Vero Alonso (10) cinc inicial; Anna Serra (3), Marta Garzas, Alejandra Ruiz.
MARCADOR: 18-6, 31-15, 49-39, 69-55.