Segona derrota de l’Auto Net&Oil AE Boet Mataró

Els mataronins perden 80 a 87 davant l’Artés en una matx molt igualat que no es va resoldre fins als darrers instants

Pla d'en BoetSegon partit i segona derrota a Copa Catalunya d’un Auto Net&Oil Boet Mataró que va fer un bon partit i que va tenir la victòria al seu abast, però que va acabar perdent a casa 80 a 87 davant un CB Artés que es va mostrar més inspirat en els darrers minuts. Joan Carceller amb 29 punts va ser el màxim anotador del conjunt taronja.

Pla d'en Boet

Gran ambient a les grades del pavelló Eusebi Millan per veure el primer partit de la temporada com a local del Boet Mataró a Copa Catalunya. L’equip no va defraudar al nombrós públic assistent i amb un joc vistós, i encertat de cara a cistella, va arribar al darrer quart amb opcions de sumar la primera victòria. Però en els darrers instants l’encert dels visitants, la precipitació local i alguna polèmica decisió arbitral van evitar que els mataronins s’emportessin el primer triomf.

AUTO NET&OIL AE BOET MATARÓ - CB ARTÉS 80-87

BOET: Joan Navarro (6), Quim Franch (4), Joan Carceller (29), Juan Carlos Vaca (8), Albert Llanos (14) cinc inicial;  Victor Moran, Jaume Cuadrada, Marc Hermoso (8), Jordi Belzunces, Albert Puig, David Rodríguez (12).  MARCADOR: 20-20, 39-42, 64-63, 80-87.