Reforços de luxe per a un Auto Net&Oil Boet que vol donar guerra

El Boet Mataró jugarà aquesta temporada a Copa Catalunya amb l'objectiu de consolidar-se a la categoria

Fitxatges BoetDesprés del meteòric ascens de la temporada passada, el Boet Mataró que entrenarà Alberto Peña s’ha reforçat amb sis jugadors. Es tracta de jugadors amb experiència a Copa Catalunya i categories superiors que han de donar un salt qualitatiu a la plantilla per afrontar aquest nou repte.

Els reforços són: Joan Carceller (Sant Adrià), Marc Hermoso (Sant Josep),  Quim Franch (Mollet), Jaume Quadrada (sense equip), Carles Canals (sense equip) i el nigerià Charles Udom que portava uns anys inactiu per lesió. Continuen de la  temporada passada: Joan Navarro, Juan Carlos Vaca, David Rodríguez, Albert Llanos, Albert Puig, Jordi Belzunces, Victor Moran i Guillem Fernàndez, aquest últim aquesta setmana ha estat operat de creuats i estarà de baixa per lesió fins ben entrada la competició.

També el cos tècnic ha tingut noves incorporacions com: Artur Sans (entrenador ajudant), Albert Calonge (preparador físic); Irina Graupera (fisioterapeuta) i Silvia Treviño (doctora).

A continuació us deixem una petita entrevista amb el tècnic del Boet Mataró Alberto Peña.

Quins és l’objectiu d’aquest any?
L’objectiu és consolidar l’equip a la categoria, crec que hem fet un salt qualitatiu amb els darrers fitxatges per poder competir a Copa Catalunya i fer un bon paper. A llarg termini no ens marquem cap objectiu sinó que volem anar pas a pas i treballar dia a dia.

Hi ha plantilla per salvar-se sense patir?
Això és molt complicat, a la liga hi ha moltes plantilles molt superiors a nosaltres, però soc optimista i tinc confiança en l’equip. Si treballem i tenim una mica de sort amb les lesions crec que podem mantenir la categoria.

Com es presenta el primer partit a Salt?
És el pitjor rival que ens podia tocar, l’any passat no va perdre cap partit a casa i s’ha reforçat amb dos homes d’Eba i un d’Estats Units. Ara, no anirem de víctimes, sabem que serà complicat, però afrontem el partit amb ganes de  guanyar i donar la sopresa.