Laia Flores i Olga Ruano lideren el nou projecte del femení de Platges

Les dues jugadores renoven amb el conjunt mataroní i hauran d’agafar el relleu d’Ariadna Pujol que marxa a jugar als Estats Units

Olga Ruano i Laia FloresDesprés de la magnífica temporada que ha fet aquest any el sènior femení del Platges de Mataró quedant subcampió de lliga i campió de la Copa Federacions, el club mataroní ja treballa per confeccionar la plantilla de l’any vinent. L’equip que continuarà dirigit per Cèsar Aneas perd alguna de les jugadores que han estat clau aquesta campanya, com és el cas d’Ariadna Pujol que deixa l’equip groc per jugar a lliga universitària dels Estats Units, concretament a la universitat de South Florida.

Tot i aquesta sensible baixa, el club ha comunicat que Olga Ruano i Laia Flores han renovat per una temporada més amb el conjunt groc, dues jugadores que han estat molt importants aquesta darrera lliga i que encapçalaran el projecte de la temporada vinent. A banda d’aquestes dues jugadores, Teresa Gómez també ha renovat i ara l’equip està pendent d’acabar de tancar diverses incorporacions que, juntament amb el gruix de jugadores que jugaran al júnior, acabaran de completar la plantilla del sènior de la temporada 2013-2014.

Primer fitxatge

El primer fitxatge del sènior femení ha estat Gala Mestres, una jugadora de 19 anys molt versàtil que amb una alçada de 180 cm pot ocupar diferents posicions de joc. La Gala arriba procedent del Sama de Vilanova després d'haver jugat a Sarrià on es va formar i al Sant Adrià, a més ha estat convocada per les diferents seleccions catalanes i espanyoles en totes les categories de base.

Pel júnior de la temporada vinent ja estan confirmades Laia Flores (Platges), Clàudia Garcia (Platges) Fanta Fofana (Boet Femení Maresme), Nairin de la Torre (CB Almeda) i Marina Gibert (CB Almeda).