L'AE Boet Mataró jugarà la temporada vinent a Copa Catalunya

Els mataronins han quedat campions de Tercera Catalana, però l'any vinent no jugaran a Segona Catalana, ja que han obtingut els drets federatius per poder jugar a Copa Catalunya

AE BoetEl sènior masculí de l’AE Boet Mataró s’ha proclamat campió de lliga de Tercera Catalana del Grup 1, aconseguint d’aquesta manera l’ascens a Segona Catalana. Els mataronins han disputat 30 partits, aconseguint 27 victòries i només perdent 3 partits. Ara el conjunt taronja jugarà la temporada vinent a Copa Catalunya, ja que han pogut obtenir els drets federatius per poder competir a la màxima categoria catalana de bàsquet.

Escalen tres categories de cop

L’AE Boet Mataró la temporada 2012 -2013 va engegar un nou projecte esportiu amb la contractació d’un nou gerent: Alberto Peña. I al mateix temps es va construir un equip sènior masculí amb el retorn d'ex jugadors de Boet que havien estat jugant en categories superiors i d’altres equips de la comarca conjuntament amb jugadors de la casa. L’objectiu era molt clar, crear un equip potent per poder competir a Copa Catalunya el més aviat possible.

Després d’haver aconseguit l’ascens a 2a Catalana com a primer classificat del grup 1, el club mataroní ha tingut la possibilitat d’obtenir els drets federatius per competir a Copa Catalunya i s’ha vist la possibilitat d’avançar l’objectiu inicial un parell d’anys. El club està molt il·lusionat amb la categoria a la que competirà la propera temporada, però també per la composició del futur equip amb molts jugadors de Mataró.

Plantilla

Jugadors: Victor Moran, Guillem Fernandez, Albert Ribó, Jordi Belzunces, Albert Puig, Marc Zaragoza, Albert Llanos, Joan Navarro, David Falconero, Juan Carlos Vaca, David Rodriguez i Carles Canals.
Cos Tècnic: Entrenador: Alberto Peña; Ajudant: Lluis Garcia; Delegada: Anna Serena.