El Platges guanya el Sant Cugat i abandona els llocs de promoció

El conjunt mataroní va guanyar 97 a 70 a un dels equips de la part alta de la classificació

130504 BA Mataró - SantCugat 07 copia

El sènior masculí del Platges de Mataró ha despertat tard, però ha despertat i dissabte passat va derrotar 97 a 70 el Sant Cugat, un dels equips de la part alta de la classificació que fins fa poc lluitava per la fase d’ascens. Després d’aquest triomf el conjunt groc surt dels llocs de promoció de descens i ara aquesta setmana en la darrera jornada de lliga, tindrà l’oportunitat de certificar la permanència si guanya a la pista de l’Arenys.

El primer quart va ser tot un festival ofensiu de tots dos equips que van trobar cistella amb molta facilitat. Al final del període el resultat era de 25 a 26. En el segon quart el conjunt mataroní va pujar la seva intensitat defensiva i va frenar l’atac de l’equip vallesà. Gràcies a aquesta bona defensa i a l’encert en atac el Platges va marxar al descans amb un avantatge de 13 punts (52-39).

130504 BA Mataró - SantCugat 05 copia

A la represa el Sant Cugat va fer un petit intent de remuntada, però el Platges va continuar a la seva fent una bona defensa i anotant amb facilitat. Al final victòria clara 97-70 de l’equip mataroní que va tenir David Romero, amb 24 punts, com a màxim anotador. Van ratllar també a un gran nivell Llorenç Mons i Ignasi Ariño amb 17 punts i Marc Forcada amb 16.

PLATGES MATARÓ - SANT CUGAT 97-70

PLATGES: Galdric Serra (2), David Gracia (6), Llorenç Mons (17), Marc Forcada (16), David Romero (24) cinc inicial; Conrad Varela (4), Aitor González, Sergi Ventura (4), Guillem Garcia, Ignasi Ariño (17), Jordi Sanchez (5), Sergi Puig (2).
MARCADOR: 25-26, 52-39, 73-55, 97-70.