El CN Mataró campió de Catalunya per equips en la triatló de Mataró

Els equips masculí i femení del Centre Natació Mataró, campions de Catalunya absoluts. Francesc Godoy i Sílvia Tremoleda, campions individuals

Aquest diumenge dia 4 de juny es va disputar la sisena edició del Triatló "Ciutat de Mataró", prova emblemàtica del calendari català de la especialitat, i que aquest any es va disputar sobre distància olímpica (1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu) va servir de Campionat de Catalunya Absolut. Els guanyadors van ser Francesc Godoy, Sílvia Tremoleda, i el CN Mataró per equips. La cursa més emocionant va ser la masculina, en la que els tres primers classificats –entre ells el mataroní Santi Pellejero– van destacar-se de la resta durant el segon tram, el de ciclisme. Però Pellejero va acusar el cansament durant la cursa atlètica, cedint el liderat als altres dos triatletes, que es van jugar el triomf a l'esprint final, que va ser per Francesc Godoy del CN Barcelona. CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA ABSOLUT 4 de juny de 2006, 1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu CLASSIFICACIÓ MASCULINA 1 Francesc Godoy (C.N. Barcelona) 01:45:59 2 Francisco Pontano (C.N. Olot) 01:46:09 3 Santi Pellejero (C.N. Mataró) 01:47:52     CLASSIFICACIÓ FEMENINA 1 Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) 02:09:19 2 Regina Mola (C.N. Mataró) 02:13:06 3 Núria Gascuñana (C.N. Mataró) 02:14:07

PER EQUIPS 1r Equip: Centre Natació Mataró      1r Equip: Centre Natació Mataró