El Mataroní Edu Pérez tercer al Campionat Estatal de triple salt

Els veterans i els joves també aconsegueixen èxits

Edu Pérez (FC Barcelona) el saltador mataroní va aconseguir pujar al podi de la prova de triple salt dels Campionats d’Espanya celebrats a Màlaga. Tot i no fer una gran actuació, amb una marca de 15’46 m va quedar en tercera posició.

També en categoria masculina els exlaietanencs Joan Planas (Chapin Jerez) i Víctor Zardoya (Gran Canaria van ocupar la setena plaça en salt amb perxa amb una marca de 4’91 m. Precisament el segon d’ells ha estat cridat a la selecció estatal sub-23 per un encontre internacional per la seva millor marca de la temporada de 5’05 m. Marta Cot (Puerto Alicante) la saltadora de perxa va quedar classificada a la novena plaça amb 3’60 m, i la laietanenca Anna Palou va quedar desena amb la mateixa marca de 3’60 m.

Una altra mataronina sorgida de les files del Laietània, Anna Gallofré (Playas de Castellón) ha estat cridada a la selecció estatal júnior en la prova de llançament de disc i va participar a l’encontre entre Espanya- França- Algèria- Itàlia i Tuníssia, on va quedar tercera en el llançament de disc amb una marca de 43’61 m.

Campionats d’Espanya de Veterans
Diversos atletes del CA Laietània van participar al Campionat d’Espanya de veterans celebrat a Màlaga, tot preparant la seva anada a Sant Sebastià per participar als Campionats del Món. Enric Estivill va obtenir el títol de campió en la categoria de 40-45 anys en la prova de pes amb una marca de 12’96 m. Va quedar segon en disc amb 36’78 m. En la mateixa categoria van competir Norbert de Haro 4t en perxa amb 3’30 m i Josep Prat sisè a la mateixa prova amb 3’00 m, Joan Tolrà 9è en 200 m amb 27”22, Ester Ruiz 4a en 100 m amb 15”47 i Jovita Pigem que va quedar 2a en triple amb 7’72 m i 4a en llargada amb 3’26 m.

Triomf del CA Laietània en cadets
La classificació per equips dels Campionats de Catalunya individuals ha donat una gran alegria al CAL ja que el seu equip cadet masculí ha quedat classificat a la primera posició. L’equip juvenil femení ha quedat quart.

Subida al Pico Veleta
L’atleta del Grup Atletisme Lluïsos Mataró Miquel Capdevila es va desplaçar a Granada per participar en una de les proves més dures del món, com és l’ascensió al Pic Veleta sobre una distància de 50 km i pujant dels dels 640 de Granada on es dóna la sortida fins els 3.470 del cim on hi ha situada l’arribada. El seu temps va ser de 6h 06’ 54” i va acabar classificat a la 78a posició. Però el gran mèrit ja era arribar!.