Aina Rabadan (FCB) sisena a l'estatal absolut en salt d'alçada

Marina Martínez (CAL) es va quedar en les semifinals dels 1500 metres

El passat cap de setmana (29 de febrer i 1 de març) es va celebrar a Orense el Campionat d'Espanya Absolut en pista coberta on competien les millors atletes estatals. Allà hi van ser presents dues  mataronines nascudes el 2002, que, tot i la seva joventut, van aconseguir fer les mínimes en les seves proves.

200303At_Rabadan6aestatal

Aina Rabadan Coll (FC Barcelona), va aconseguir un meritori sisè lloc el salt d'alçada amb una  marca d'1.72m, i ben a punt va estar de saltar per sobre 1.76 m en tres intents boníssims, que li haurien pogut donar el quart lloc.

200303At_MarinaMartinez12aEstatal

Per la seva part, Marina Martínez Ortuño (CA Laietània) va quedar setena en la seva semifinal de 1.500 metres llisos,  establint un nou rècord personal amb 4:31.35, que li van donar la 12a posició absoluta, però sense poder entrar a la final.

Els dos pròxims caps de setmana les dues atletes tindran l'oportunitat de millorar els seus registres en els Campionats de Catalunya i d'Espanya de la categoria sub20.