El GA Lluïsos inaugura l'exposició amb motiu del 50è Cros Ciutat de Mataró

Aquesta exposició estarà oberta al públic durant un mes fins al 23 de febrer

200123At_ExposicióLluïsos3

Ahir dijous dia 23 de gener a la tarda es va inaugurar a la Fundació Iluro l'exposició amb motiu de la celebració del 50è Cros Ciutat de Mataró, que tindrà lloc el pròxim dia 9 de febrer i en el qual es disputarà el Campionat de Catalunya que serà classificatori per al Campionat d'Espanya.

200123At_CartellsCros

Aquesta exposició l'ha muntat el Grup Atletisme Lluïsos, organitzador des de l'any 1970 del Cros Ciutat de Mataró i està centrada en la història del cros, però també recull imatges de la història del club en general.

La inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat David Bote, així com de la regidora d'esports Bea Delgado i altres regidors, de Joan  Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, de José Ríos, president del club organitzador, així com de Joaquim Dorda en representació de la Fundació Iluro.

200123At_ExposicióLluïsos2

L'acte va ser conduït pel vicepresident de la Federació Catalana Josep Maria Antentas i van ser molts els ex-atletes, socis i simpatitzants del club organitzador i amants de l'atletisme, els que van assistir-hi. Entre ells es va destacar la presència de l'ex-atleta del club organitzador, Raquel Gonzàlez, atleta olímpica en l'especialitat de marxa i recordista catalana en 10 i 50 km marxa. També hi vàrem veure a Esmeralda Arriscado, que encara posseeix el rècord català de 60 m. tanques en pista coberta.

200123At_ExposicióLluïsos1

Durant l'acte a part dels tradicionals parlaments es van lliurar distincions als últims presidents del club (Antoni Colomer, Joan Barba, Jospe Vizcañino, Francisco Lancho, Pedro Martínez i José Ríos), i també a Antoni Cruañas, Anastasi Codosal i Antoni Castilla, per la seva entrega al club, i a la Federació Catalana i a l'Ajuntament de Mataró pel seu suport als Lluïsos i al Cros Ciutat de Mataró.

L'exposició estarà oberta durant un mes fins el pròxim 23 de febrer.