Rosa M. Buscà subcampiona d'Espanya sub20 en triple salt

L'atleta laietanenca va aconseguir la medalla de plata en l'últim salt (12.39 m)

190708At_Buscàsaltant

Aquest passat cap de setmana es van disputar a Granollers els Campionats d'Espanya sub20 i la saltadora del CA Laietània Rosa Maria Buscà Valls va obtenir el subcampionat estatal en triple salt.

L'atleta mataronina va estar sempre situada en els primers llocs, però va ser en l'últim salt quan va donar el millor saltant fins a 12.39 m per obtenir el segon lloc i la medalla de plata. La campiona va ser la valenciana Maria Gonzàlez amb 12,56 m.

Aquest pròxim cap de setmana la saltadora laietanenca intentarà pujar al podi al campionat de Catalunya absolut.

190708At_Buscàmedalla

Van completar la representació laietanenca tres saltadors de perxa: Helena Torres va ocupar plaça de finalista pel seu 8è lloc amb 3,30 m, Laia Tomàs va quedar 9a amb la mateixa marca i Adriana de Haro fou 11a amb 3.15 m.

190707At_HelenaTorres

Per part del GA Lluïsos va participar Ousama Blal que va quedar 5è en la seva semifinal dels 400 m tanques amb una bona marca de 56.49, però que va ser insuficient per entrar a la final.

Sense medalles en sub16

També aquest cap de setmana es van disputar a Gijón els campionats d'Espanya sub16. Van participar-hi tres atletes dels clubs mataronins: Edith Godoy (GA Lluïsos) va fer una millor marca de 41.67 en els 300 m per acabar en la 14a plaça; Maria Pujol (CA Laietània) va saltar 2.81 m en salt amb perxa per acabar en 10è lloc i la també laietanenc Clara Gifra es va quedar en el lloc 20è amb 1,45 m en salt d'alçada.

Biel Mayans baixa dels 11 segons en 100 m

El velocista del GA Lluïsos Biel Mayans que ha reaparegut aquesta temporada amb grans marques va participar en el Critèrium Campany i va obtenir una marca de 10.94 en els 100 m sent el primer atleta del club en tota la història que baixa la barrera dels onze segons.