Exitosa 1a Cursa de Cap d'Any de Mataró

Enrique Luque va ser el guanyador absolut i Inas Kajtih la primera classificada en dones

190102At_CursaCapAny

El passat diumenge dia 30 de desembre al matí es va celebrar la primera edició de la Cursa de Cap d'Any de Mataró organitzada pel Centre Atlètic Laietània, amb el suport de Gesport i de l'Ajuntament de Mataró. La cursa que va tenir sortida i arribada al Tcenocampus va tenir un gran èxit exhaurint els dorsals disponibles i arribant a la meta 359 atletes.

190102At_LuqueCapAny

El guanyador absolut va ser Enrique Luque en homes amb un temps de 15:06, i Inas Kajtih va ser la primera en dones amb un temps de 17:47.