Sara Dorda campiona d'Espanya sub-23 en 400 metres tanques

Els laietanencs Biel Tènias i Marina Martínez van participar en l'Europeu sub-18

180709At_Dordatanques

L'atleta mataronina Sara Dorda (AA Catalunya) continua encadenant èxits i ampliant el seu dilatat palmarès. El passat cap de setmana va aconseguir el títol estatal sub-23 en el campionat disputat a Sòria. Després de la medalla d'or aconseguida la setmana anterior en el campionat català absolut en els 400 metres tanques, va repetir en aquesta prova fent seu el primer lloc amb un temps de 59.72 millorant la seva marca personal.

També va participar un altre atleta mataroní de l'AA Catalunya, Marc Alique, que és el campió català de la categoria, però es va haver de conformar amb el 5è lloc en llançament de javelina amb una marca de 61.21 m.

Per part del CA Laietània van participar Irene Betriu, que va quedar 8a en sèries de 800 m amb 2:26.29 i Anna Costa, que va quedar 10a en sèries de 1500 m amb 5:32.42. Cap de les dues va passar a la final.

Biel Tenias i Marina Martínez competeixen a l’Europeu sub-18

Des del dia 5 fins el 8 de juliol es van disputar a Gyor (Hongria) els campionats d’Europa sub-18 en els quals van participar-hi dos atletes del CA Laietània, Marina Martínez i Biel Tenias en haver obtingut la mínima necessària. S’ha de dir que eren dels pocs atletes de la selecció espanyola nascuts l’any 2002, o sigui de primer any de la categoria, i que per tant van trobar-se amb rivals molt qualificats i no van poder accedir a les finals de les seves proves, però de ben segur haurà estat una experiència molt important per a tots dos de cara al seu futur atlètic.

180709At_TeniasMarina

La Marina Martínez va participar a la prova dels 800 metres llisos, i va acabar en el 6è lloc de la seva sèrie amb un temps de 2:14.91, bastant superior al que li havia donat la classificació, que havia estat de 2:10.82. Va obtenir el 26è temps de 44 participants i no va poder entrar a les semifinals. L’altra espanyola participant, la gallega Lusia Sicre (atleta de 2n any) sí que va entrar a semifinal, però en aquesta, tot i fer un bon temps de 2:10.65 no va poder passar a la final.

En Biel Tenias va estar també per sota dels 4.85 m que li havien donat l’accés als europeus. Només va poder saltar 4.55 m i es va classificar en el lloc 21è dels 35 participants, sense poder disputar la final. L’altra atleta de la selecció espanyola era el català Artur Coll (atleta de 2n any) que va entrar a la final saltant 4.80 m. En aquesta va acabar en 11è lloc amb 4.70 m.