Arriba, amb novetats, la 20a Mitja Marató "Ciutat de Mataró"

A part de la tradicional mitja i de la marató escolar, aquest any es disputarà una cursa de terç de mitja i la sortida serà davant de l'Eusebi Millán

  • Divendres, 01 Desembre 2017 20:47

Aquest cap de setmana arriba una de les grans cites atlètiques de l'any a la nostra ciutat: la "Mitja Marató Ciutat de Mataró" que arriba a la seva 20a edició i que tindrà la sortida a les 9:30 hores del diumenge... i l'arribada dels primers corredors una mica més enllà de les 10:30 hores.

La cursa de 21,097 km aquest canvia el lloc de sortida i d'arribada que seran al Pavelló Eusebi Millán, tot i que es manté un bon tros del recorregut pel centre de la ciutat i per la carretera N-II, i per tant quasi tothom pot acostar-se a algun lloc prop de casa seva per veure el pas dels atletes.

19a Mitja Marató Ciutat de Mataró

Aquesta prova forma part del conjunt de proves puntuables per a la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Els més destacats dels atletes participants intentaran batre els rècords de la prova que ostenten Jacon Kiplagat amb 1:02:58 i Txell Calduch amb 1:14:33.

Els guanyadors de l'any passat van ser Mourda El Bannouri (La Sansi) amb 1:06:28 i Meritxell Soler (Avinent Manresa) amb 1:19:48.
 

Lògicament  en canviar la sortida i l'arribada també s'estrena recorregut que es pot veure en el gràfic adjunt.

171201At_RceorregutMitja

Una altra novetat important és que conjuntament amb la sortida de la Mitja també es donarà la sortida a la prova del "Terç de Mitja" de 7 km, amb arribada també al Pavelló Eusebi Millán. Aquest any tots els serveis pre i post curses se centraran també al voltant del Pavelló Eusebi Millán.

Dissabte la Marató Escolar

El dia abans a les 10 del matí, com és tradicional, i també amb sortida i arribada al Pavelló Eusebi Millán, se celebrarà la Marató Escolar, acompanyat d'altres activitats per als infants. Aquesta prova no és competitiva i està emmarcada dins dels esdeveniments d'Esport per a tothom i tots els atletes portaran el dorsal amb el número 1.