Martina Ballesteros bronze estatal júnior en 100 metres llisos

L'atleta laietanenca va aconseguir l'única medalla mataronina en els campionats disputats a Granollers

El passat cap de setmana es van disputar a Granollers els campionats d'Espanya de la categoria júnior d'atletisme i el més destacat per part de la representació mataronina va ser la medalla de bronze aconseguida per la velocista laietanenca Martina Ballesteros en els 100 metres llisos.

170710At_Martinasortida

Cinc atletes del Centre Atlètic Laietània va ser presents a Granollers i la més destacada va ser Martina Ballesteros que va participar en la prova dels 100 metres llisos. Va guanyar la seva sèrie amb 12.27, i després també va guanyar la semifinal amb 12.18. A la final la Martina Ballesteros va quedar tercera obtenint la medalla de bronze amb un temps de 12.18. Per davant van quedar Andrea Verdú (Castelló) 11.82 i Carmen Marco (València) 11.93.

A la prova dels 100 metres també va participar Mariona Murcia que va tenir una bona actuació, fent rècord personal a les sèries amb 12.68, per ficar-se a semifinals on va quedar eliminada amb un temps de 12.81.

L'altra atleta laietanenca del grup que entrena Francisco López va ser Andrea Martínez que va quedar en 10è lloc en heptatló amb una puntuació de 3407 punts i marques de 16.22 (100 m tanques), 1.46 (altura), 8.52 (pes), 27.53 (200 m), 4.80 (llargada), 16.68 (javelina), 3:06.37 (800 m).

També van participar dos atletes més del CA Laietània entrenats per Norbert de Haro: Bernat Tarragó i Martí Varela. Bernat Tarragó va ocupar posició de finalista quedant 7è en perxa amb 4.21 m. Martí Varela va quedar en 10è lloc en decatló amb una bona puntuació de 5780 punts i amb marques de 11.70 (100 m), 6.21 (llargada), 11.94 (pes), 1.75 (alçada), 54.18 (400 m), 17.11 (110 m tanques), 28.44 (disc), 4.10 (perxa), 37.13 (javelina), 5:06.30 (1500 m).