Jordi Arderiu nou president del Centre Atlètic Laietània

Va superar de forma àmplia a la candidatura del fins ara president Carmel Comeron

El dissabte passat es van celebrar les eleccions a la presidència del Centre Atlètic Laietània i d'elles n'ha sortit un nou president, en la persona de Jordi Arderiu, ja que la seva candidatura va superar àmpliament a la que presentava el fins ara president Carmel Comeron.

170313At_Arderiu

La candidatura "El futur a les teves mans" encapçalada per Jordi Arderiu va resultar la guanyadora de les eleccions amb 434 vots, pels 140 que va tenir la de "Laietània 100x100" que encapçalava Carmel Comeron.

Les dues candidatures han destacat la gran participació del 38,76%, amb un total de 574 vots, sobre un cens de 1481 socis amb dret a vot.

Des de la candidatura de Carmel Comeron, fins ara president del club, es va "felicitar als guanyadors i desitjar sort al nou president Sr. Jordi Arderiu".

Des d'aquí també desitgem sort al nou president en la tasca de dirigir aquesta entitat, que s'apropa al segle de vida, amb 92 anys d'atletisme al darrere, i amb un complex poliesportiu que des de fa més de quaranta anys és l'admiració dels que el gaudeixen i el visiten.