Tres títols catalans cadets per a atletes de clubs mataronins

Biel Tenias i Aina Rabadan (Laietània), en perxa i alçada, i Marc Fernàndez (Lluïsos) en 3000 van pujar al més alt del podi

El cap de setmana anterior dos títols de base havien vingut a Mataró i en aquest s'ha superat la xifra, ja que n'han estat tres en categoria cadet. El fet es va produir als Campionats de Catalunya en pista coberta celebrats a Sabadell, i els protagonistes van ser Aina Rabadan i Biel Tenias del CA Laietània i Marc Fernàndez del GA Lluïsos els que han pujat al més alt del podi.

170306At_Tenias

Aina Rabadan va guanyar en salt d'alçada amb una marca excel·lent d'1.62 m, superant en 7 cm a la segona classificada, i a més va quedar 3a en salt amb perxa amb un registre de 3.00 m.

170306At_TeniasRabadanmedalles

170306At_Rabadanalçada

Biel Tenias va aconseguir el títol en salt amb perxa amb una marca de 4.30 m, 10 cm millor que el segon i aconseguint un nou rècord dels Campionats.

170206At_Teniasmarca

170306At_Teniassalt

Marc Fernàndez va quedar primer en la prova dels 3000 metres amb una marca de 9:18.60, amb una gran superioritat sobre la resta de competidors, ja que el segon va arribar a més de 13 segons. Aquesta és la 5a millor marca de l'any a Espanya, i tant ell com els altres dos poden tenir un paper destacat en els pròxims Campionats d'Espanya.

170306At_MarcFernàndez

També va pujar al podi Marina Martínez (Laietània) que va quedar 3a en 600 m amb una marca d'1:39.33. I van ser finalistes per part del Laietània: Guillermo Barrachina, 5è en perxa amb 3.40 m i Ainhoa Navas i Carla Vilà 7es en perxa amb 2.80 m.

170306At_MarinaMtez

Martina Ballesteros competeix en els Campionats d'Espanya Júniors

El passat cap de setmana es van disputar a València i allà va anar Martina Ballesteros que fa poc s'havia proclamat campiona de Catalunya.
En aquesta ocasió la Martina no va tenir tanta sort. Va guanyar la seva sèrie amb 25.94. Després va superar les semifinals quedant 2a amb 25.53, però a la final només va poder ser 7a amb un temps de 25.89, a mig segon de la marca que li va valer el títol català.

Medalles també al Campionat Infantil

170306At_SanchezAdjar

També es va disputar el Campionat de Catalunya Infantil i en ells dos atletes del GA Lluïsos van obtenir la medalla de bronze: Martí Sànchez, que és waterpolista i competeix sense entrenar específicament, va quedar 3r en 2000 metres amb 6:31.89, i Sara Adjar va quedar tercera en els 1000 metres amb 3:13.12. Per part del CA Laietània també una atleta va guanyar medalla va ser Andrea Segovia que va quedar 3a en 60 m tanques amb 9.66.

Altres finalistes van ser: Alana Ordoyo (Lluïsos) 5a en salt d'alçada amb 1.40 m., i Isaac Larroy (Laietània)  7è en perxa amb 2.50 m