El cap de setmana atlètic ens porta tres títols cap a Mataró

Les juvenils laietanenques Hannah Ruiz i Alba Rodríguez campiones catalanes en pista coberta i el cadet Marc Fernàndez campió d'Espanya de cros de clubs

170228At_HannaRuiz-AlbaRodr

El passat cap de setmana es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta i la representació dels dos clubs mataronins va portar tres medalles, dues d'or per al CA Laietània i una de bronze per al GA Lluïsos.

170301At_HannahRuiz

Les dues medalles d'or van ser per a Hannah Ruiz (CAL) que va quedar campiona en els 1 500 m amb un temps de 4:56.10 i per a Alba Rodríguez (CAL) que va guanyar en salt amb perxa amb una marca de 3.35 m.

170301At_AlbaPodi

La medalla de bronze va ser per a Pau Rey (GALL) que va quedar 3r en salt d'alçada amb una magnífica marca de 1.84 m. I també van fregar el podi Eloi Caparrós (CAL) que va ser 4t en salt amb perxa amb 4.25 m, Rosa Maria Buscà (CAL) 4a en triple salt amb 11.44 m i Ariadna Ollé (GALL) 4a en 800 m amb 2:27.15.

170228At_OlleReyDorda

I altres finalistes van ser Sergi Adalid (GALL) 5è en 400 m amb 51.70, Aleix Aznar (CAL) 6è en 1 500 m amb 4:31.01, David Vallès (CAL) 6è en triple amb 12.68 m, Helena Torres (CAL) 7a en perxa amb 3.15 m i Oussama Blal (GALL) 8è en 800 m amb 2:04.37.

Marc Fernàndez campió d'Espanya de cros de clubs cadets

Un altre fet destacat del cap de setmana a nivell atlètic de base va ser el Campionat d'Espanya de Cros per clubs que es va disputar a Oropesa.

Marc Fernàndez l'atleta cadet del GA Lluïsos, formant part de l'equip de l'AA Catalunya, pel conveni que hi ha entre aquests dos clubs, es va proclamar campió d'Espanya de clubs, sent el millor classificat del seu equip arribant en el 4t lloc, cosa que el fa candidat a medalla en el pròxim campionat d'Espanya individual.

170228At_MarcFernàndez

També va participar l'equip femení del GA Lluïsos format per Laura Pelegrí, Clara Hernàndez, Beatriz Domínguez,Verónica Fernández, Ana Esther Fidalgo i Ángela Pareja, gràcies a la seva classificació al darrer campionat de Catalunya. L'equip no ha pogut puntuar, ja que algunes de les seves corredores han arribat a més de 8 minuts de la primers sent considerades "fora de control", seguint una normativa de la prova força injusta. Però el mèrit de ser-hi no els el pot treure ningú.