Dos títols catalans d'atletisme de base vénen a Mataró

Van ser per a la júnior Martina Ballesteros (Laietània) en 200 m en pista coberta i per al cadet Marc Fernàndez (Lluïsos) en cros

El passat cap de setmana es van disputar diversos campionats de Catalunya d'atletisme de diferents categories i especialitats i dos títols van venir cap a la nostra ciutat.

170214At_BallesterosFernàndez

Martina Ballesteros campiona catalana júnior en 200 m en pista coberta

En el campionat de Catalunya de pista coberta de la categoria júnior que es va disputar a Sabadell, l'atleta laietanenca Martina Ballesteros, que la setmana anterior havia guanyat el bronze en categoria absoluta, es va fer amb el títol a la prova dels 200 m llisos amb un temps de 25,39. També va pujar al podi en els 60 m llisos, ja que va quedar subcampiona amb 7,80, a només una centèsima de la primera classificada.

Altres atletes finalistes del Laietània van ser Bernat Tarragó, 4t en perxa amb 4,15 m, Marai Diébana Badji 4a en triple amb 11,26 m, Martí Varela, 5è en alçada amb 1,75 m, Marc Garcia, 6è en llargada amb 6,32 m, Andrea Martínez 6a en llargada amb 4,86 m, Joel Torres, 6è en pes amb 12,26 m. I també la lluïsenca Marina Adalid 8a en 1500 m amb 5.28,28.

Marc Fernàndez campió català cadet de cros

I també el passat cap de setmana es va disputar a Caldes de Malavella el Campionat de Catalunya de Cros. I el més destacat va ser el títol obtingut, en la categoria cadet, per l'atleta del GA Lluïsos Marc Fernàndez que va arribar amb més de 8 segons d'avantatge sobre el segon.

També per part del GA Lluïsos l'equip aleví format per Max Ordoyo (que arribà en 4t lloc individual), Nicola Rivolta, Jan Fernàndez i David Àlvarez va obtenir el segon lloc per equips.

En la categoria sènior cal destacar a Enrique Luque (Ríos Running Team) que va arribar en el 12è lloc absolut. I a la classificació per equips junt amb Xavier Sreny, Marc Graial i Albert Cuartero, van obtenir la 3a posició.