Martina Ballesteros (CAL) bronze en 200 m al català en pista coberta

Oriol Ciurans va fregar el podi acabant quart en 800 m llisos

170208At_Martinabronze

El passat diumenge es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya d'atletisme en pista coberta i allà l'atleta laietanenca Martina Ballesteros va pujar al podi a la prova dels 200 metres llisos, aconseguint el bronze per la seva tercera posició amb un temps de 25,36. La guanyadora va ser Jael Bestue (Muntanyenc Sant Cugat), una de les grans promeses de l'atletisme català (només té 16 anys), amb 24,21.

170208At_Martinacorrent

Abans la Martina havia quedat 6a en els 60 m llisos amb un temps de 7,86, una mica pitjor que el que havia fet en semifinals amb 7,83.

Molt a prop del podi va estar Oriol Ciurans en 800 metres, arribant en quarta posició amb 1:56,30, amb el mateix temps que la medalla de bronze. En perxa masculina, Adrià Puig, també va ratllar a un bon nivell i va acabar en cinquena posició amb un salt de 4.60 m.

170208At_Ciurans

Altres representants laietanenques van ser: Aina Rabadán 7a en salt d'alçada amb 1.53, a 7 cm de la medalla de bronze, i 10a en perxa amb 3.20 m, Alba Rodríguez també setena en salt amb perxa, amb una marca de 3.20 m; Maria Diebana Badji 7a en triple salt amb 11.16 m i Rosa Maria Buscà que va ser vuitena a la mateixa prova amb 11.08 m.

A la puntuació per clubs, el Centre Atlètic Laietània va acabar en desena posició amb 22.5 punts. El primer lloc va ser per a l'Agrupació Atlètica Catalunya amb 101.5.

Per part del GA Lluïsos van participar dos atletes: Laura Pelegrí que va quedar 8a en els 1 500 m amb un temps de 4:52.31, apropant-se al rècord del seu club, i Carlos Rey, encara promesa, que va córrer la seva primera final absoluta quedant 7è en els 800 m amb 1:57.27.