Aquest cap de setmana els atletes són protagonistes

El diumenge es disputa la 19a Mitja Marató Ciutat de Mataró i el dissabte la 23a Marató Escolar

  • Divendres, 02 Desembre 2016 18:22

Aquest és el cap de setmana atlètic per excel·lència a la nostra ciutat ja que el diumenge arriba la 19a edició de la Mitja Marató "Ciutat de Mataró" que organitzen l'Ajuntament de Mataró i l'empresa Diversport, amb la col·laboració dels tres clubs d'atletisme, GA Lluïsos, Maimakansu i CA Laietània. Aquesta cursa forma part del conjunt de proves puntuables per a la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

mitja marató, ciutat de mataró

La mitja marató manté el circuït de l'edició passada amb sortida al Parc Central de Mataró, i passant per la Plaça Granollers, Avinguda Puig i Cadafalch, fins a Argentona, tornant a Mataró i entrant pel Camí del Mig, carrer Biada, carrer Sant Josep, fins a l'Ajuntament, la Riera, Plaça Santa Anna, Camí Ral, Passeig Marítim, Avinguda del Maresme, i pujada per les Rondes fins al Parc Central on estarà l'arribada després dels 21,097 km.

161202At_RecorregutMitja

Aquest any la mitja comptarà amb la presència i participació de l'atleta d'elit Carles Castilleo del club CA Adidas, com ambaixador de la cursa.

Els rècords de la cursa són aquests:
    •    Masculí: JACOB KIPLAGAT amb 1:02:58
    •    Femení: TXELL CALDUCH amb 1:14:33

I els guanyadors de l'any passat van ser Mostafa Benslimane (Cornellà, resident a Mataró), amb 1:06:55 i Hasna Bahom (FCB) amb 1:19:51.

151206_AtMM1adona

El dissabte a les 10 hores se celebra la 23a Marató Escolar

El dia abans, el dissabte, a les 10 hores al Nou Parc Central es disputarà la Marató Escolar, sobre el recorregut que es pot veure a la foto.

161202At_MaratoEscolar

És aquest un esdeveniment d'Esport per a Tothom,i sense afany competitiu. I amb aquest objectiu tots els infants i joves tindran el dorsal número 1.

Hi ha aquests grups d'edat:
GRUP 1: P5 - Color VERMELL (1 volta)
GRUP 2: 1er i 2on - Color GROC (2 voltes)
GRUP 3: 3er i 4rt - Color BLAU (2 voltes)
GRUP 4: 5è i 6è - Color ROSA (3 voltes)
GRUP 5: ESO - Color TARONJA (4 voltes)