La laietanenca Mariona Gaspar campiona d'Espanya cadet de perxa

La representació mataronina va obtenir quatre medalles en els campionats disputats a Granollers

El passat cap de setmana es van disputar a Granollers els Campionats d'Espanya d'atletisme en categoria cadet i allà l'atleta laietanenca Mariona Gaspar va pujar al més alt del podi fent-se amb la medalla d'or tal com havia fet fa poc als Campionats de Catalunya, i tres atletes més de la representació de Laietània i Lluïsos van aconseguir medalla.

160711At_Gaspar

Mariona Gaspar, atleta de Sant Vicenç de Montalt, va aconseguir el títol en salt amb perxa amb una marca de 3,31 m, i junt amb Aina Rabadan, que va quedar segona amb 3,26 m, van fer doblet per al CA Laietània en una prova on continua veient-se el gran treball de l'entrenador Norbert de Haro. Helena Torres va fregar la plaça de finalista quedant 9a amb 3.06 m.

La tercera medalla del Laietània la va aconseguir Hannah Ruiz, que va quedar tercera en la prova dels 1500 m obstacles amb un temps de 5:06,60 que és nou rècord català de la categoria.
Rosa Maria Buscà també va estar ben a punt de pujar al podi, ja que en triple salt va quedar quarta amb una marca d'11,40 m, a només un cm de la tercera i a 2 cm de la segona.
Van completar l'actuació laietanenca Marina Martínez, que va ser 7a en els 1000 m amb 3:04,18, després d'haver guanyat la semifinal del dissabte, i Biel Tenias, que va acabar 12è en salt amb perxa amb 3,51 m, la mateixa marca que el sisè classificat.
L'equip laietanenc va aconseguir la vuitena plaça en la classificació per punts per equips.

160627At_Adalid Garí

I per part de la representació del GA Lluïsos es va produir un fet històric en la prova dels 300 metres tanques masculins, ja que per primera vegada aquest club va tenir dos finalistes en una prova d'uns campionats estatals. Van ser Sergi Adalid que es va fer amb la medalla de bronze pel seu tercer lloc, amb un temps de 39,70 i Marc Garí que va acabar en vuitè lloc amb 41,72, tot i que a la semifinal havia fet 40,66.
Per part del club lluïsenc també va participar en Marc Fernàndez que va acabar 10è amb 4:38,96.