Sara Dorda guanya l'or estatal júnior en 400 m en pista coberta

Va establir un nou rècord de Catalunya de la seva categoria, molt a prop de l'estatal

Sara Dorda rècord

El passat dissabte es van disputar a Sabadell els Campionats d'Espanya de la categoria júnior en pista coberta i la mataronina Sara Dorda (AA Catalunya) es va emportar el títol i la medalla d'or a la prova dels 400 metres llisos amb un extraordinari temps de 55:30, que signifiquen nou rècord català de la categoria i la segona millor marca espanyola de tots els temps a només 11 centèsimes del rècord estatal. Va superar la segona classificada de la prova, Hermínia Parra del Playas de Castellón per quasi mig segon.
El seu entrenador és el mataroní Xavier Grau.

També van participar Arnau Monsech (GA Lluïsos) que va quedar 5è a la semifinal dels 800 m amb un temps d'1.58.40 i Ayoube Sighiouri (CA laietània) que fou 4t a la semifinal de 1.500 m amb 4:03.74.

Sara Dorda

Joaquin Joyas campió d'Espanya de veterans M55

El passat cap de setmana també es van disputar a Antequera (Málaga) els Campionats d'Espanya veterans, i allà l'atleta del GA Lluïsos Joaquin Joyas, que és el recordman mundial de la seva categoria, es va emportar el títol de 800 m llisos de la categoria M55 amb un temps de 2.16.57 després d'una cursa tàctica.

160321At_Joyascros