Mariona Gaspar campiona d'Espanya cadet en salt amb perxa

El Centre Atlètic Laietània repeteix títol per segon any consecutiu

El passat dissabte es van disputar a Oviedo els Campionats d'Espanya d'atletisme en categoria cadet en pista coberta i allà la saltadora del Centre Atlètic Laietània, Mariona Gaspar, es va proclamar campiona en salt amb perxa amb un salt de 3.26 m, repetint el títol de fa uns dies als campionats catalans, i repetint també l'èxit aconseguit l'any passat per la seva companya de club Alba Rodríguez.

160314At_Gasparpodi

A la mateixa prova Aina Rabadan, atleta cadet de primer any (nascuda el 2002) va quedar 8a amb 3.01 m i Helena Torres va quedar 9a amb 2.91 m.
Però en salt d'alçada Aina Rabadan va estar molt més a prop del podi, ja que va acabar quarta amb 1.56 m, mateixa marca que la primera classificada.
Rosa Maria Buscà va quedar 11a en triple amb 10.58 m.

160314At_CadetCAL2

També van fer bon paper les migfondistes Marina Martínez 10a en 1000 m amb 3:12.74 a la final (3.10.13 a la semifinal), i Hannah Ruiz 6a  amb 10:54.43 en 3000 m llisos.

En categoria masculina Biel Tenias va quedar 7è en salt amb perxa amb 3.46 m. I per part del GA Lluïsos va participar Sergi Adalid que es va classificar per a la final de 300 m amb un molt bon temps de 37.72, i tenia moltes opcions a medalla, però a la prova decisiva va ser desqualificat

Carla Vilà campiona de Catalunya infantil en perxa

El passat dissabte dia 12 de març també es va dur a terme el campionat de Catalunya Infantil de Pista Coberta,  deixant un botí d’una medalla d’or per a Carla Vilà (CA Laietània) que amb un excel∙lent salt de 2.60 m, va millorar el rècord social de la categoria.

Per part del GA Lluïsos Sara Adjar i Martí Sànchez són els  que van estar més a prop del podi quedant 5ens en 2000 m amb 7:17:72 i 6:38.76. Josep Oriol Molina va quedar 6è en 600 m amb 1:41.73.