Marc Roig millor català a l'estatal de Mitja Marató

Marc Fernàndez i Hannah Ruiz guanyen el Cros d'Elgoibar en infantils i cadets respectivament

El passat diumenge 24 de gener es va disputar 25è Campionat d'Espanya de Mitja Marató absolut i de veterans, en el marc de la 27a Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola amb la participació de mig centenar d'atletes catalans. El laietanenc Marc Roig, que va venir des de Kènia per participar en aquest campionat, va ser el primer català classificat amb un temps de 1:06:06, classificant-se en el 19è lloc absolut de la cursa i 7è entre els que participaven en el campionat estatal. El canetenc va sortir a arriscar per millorar la seva marca, però al final va acabar defallint.
EL GA Lluïsos Mataró es va classificar en el 4t lloc per equips a la categoria de veterans M55 gràcies a Pepe Povedano (1:35:27), Prudencio Pérez (1:44:24) i Albert Artigas (1:44:23).