Sara Dorda bronze als estatals júniors en 400 m tanques

Les perxistes del Laietània fan triplet als campionats catalans cadets

La mataronina Sara Dorda, que es va formar al GA Lluïsos i aquest any ja competeix per l'AA Catalunya de Barcelona, es va fer amb la medalla de bronze a la prova dels 400 metres tanques als Campionats d'Espanya de la categoria júnior que es van disputar a Valladolid.
La Sara Dorda va quedar tercera amb un temps de 1:01.91 quedant a poc més d'un segon de la guanyadora que va ser Sònia Nasarre (L'Hospitalet) amb 1:00.88.
Cinc medalles per al Laietània als Campionats de Catalunya cadets

150706At_SaraDorda

Triplet laietanenc en perxa al Campionat de Catalunya cadet

El passat cap de setmana es van disputar a Granollers els Campionats de Catalunya en categoria cadet i en ells les atletes del CA Laietània es van embutxacar 5 medalles, destacant el triplet aconseguit en salt de perxa femení, un fet insòlit en la història del club en categoria cadet i ben poc habitual en campionats catalans.
El van assolir Alba Rodríguez, campiona amb 3.35 m, Laia Martin 2a amb 3.30 m i Mariona Gaspar 3a amb 3.15 m. I a més Helena Torres va quedar 5a amb 2.95 m.

150706At_Triplet2

En triple salt va arribar una altra medalla per Amarachi Sandra Onwuka que va saltar 11.02 m per quedar en segona posició, mentre la seva companya Rosa Maria Buscà quedava 4a amb 10.84 m. Aquesta atleta també va quedar 11a en llargada amb 4.98 m. I finalment Hannah Ruiz va quedar tercera en els 1500 m obstacles amb un nou rècord social cadet de 5:30.35.
Quant a la resta de la representació laietanenca  Bet Jené va quedar 5a en salt d'alçada amb 1.45 m i l'únic atleta participant en categoria masculina, Aleix Aznar, va quedar 6è en els 600 m amb 1:29.32.
Per part del GA Lluïsos no va haver-hi medalles però sí algunes bones actuacions. Sergi Adalid, cadet de 1r any, va quedar 4t en 300 metres tanques amb 44.17 (42.84 en semifinals), Pau Rey també va quedar 4t en salt d'alçada amb una gran marca de 1.77 m, Juan Sànchez va ser 5è en llançament de javelina amb 37.72 m, Ismael Adjar va acabar 6è en 3000 m amb 10:14.96, i Ousama Blal que va quedar 10è en 1000 m amb 2:48.52.