Ezzaydouni guanya en una Mitja amb rècord de participació

Més de 2.500 corredors finalitzen la més que consolidada cursa mataronina

  • Dilluns, 08 Desembre 2014 10:20

mitja marató

El canetenc Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona), que debutava en aquesta distància, ha estat el guanyador de la 17a Mitja Marató Ciutat de Mataró, amb un crono d'1:07:08. Una edició molt especial ja que s'ha aconseguit un nou rècord de participació amb 3.000 inscrits, dels que més de 2.500 han acabat la cursa. En categoria femenina ha repetit triomf per quarta vegada consecutiva Hasna Bahom (La Sansi) amb un temps d'1:19:16.

mitja marató

mitja marató

Pel que fa a la participació dels atletes locals, que lògicament han estat moltíssims, cal destacar la quarta posició de l'atleta del Centre Atlètic Laietània Marc Roig amb un temps d'1:10:40, i la sisena d'Enrique Luque (Ríos Running) amb 1:11:08. El primer del Maimakansu ha estat Alfred Redrado (35è) que ha arribat just davant del primer atleta dels Lluïsos Mataró, Abdelkader Nabi, amb un temps d 1:17:09.

Hi vas participar? Consulta els RESULTATS AQUÍ

mitja marató

Sense oblidar els més petits

El mateix diumenge, just després de la sortida de la Mitja Marató, també s'ha celebrat al mateix escenari la 21a Marató Escolar de Mataró, que ha comptat amb la participació d'un miler de nens de les escoles mataronines.